ADÓTÁR MAGAZIN

 Ha mindent tudni szeretne a 2019-es adóváltozásokról!

 Adóváltozások 2019-ben! Az ADÓTÁR magazin havonta megjelenő e-magazin. MINDEN változás egy helyen! Plusz a juttatások adózásáról és a kkv-k számára biztosított kedvezményes adózási formákról. Az ADÓTÁR magazinban olvashat az adótörvények, a társadalombiztosítás és a számvitel 2019-es változásairól. 

 Milyen változások várhatóak?

 Az ADÓTÁR számai tartalmazzák a legfontosabb adótörvények egységes szerkezetű, 2019. január elsejétől hatályos szövegét az évközi és év végi változások kiemelésével, továbbá ezen változások részletes, példákkal illusztrált magyarázatait.

 Kedvezményes adózási formák kkv-k részére A kkv-k számára választható kedvezményes adózási formákat (kata, kiva, eva), illetve az ezekhez kapcsolódó speciális áfaszabályokat ismerteti a kiadvány az adott adózási mód előnyeinek és esetleges hátrányainak bemutatásával számítási példákkal illetve összehasonlító elemzésekkel.

 Évközi tematikus lapszámai egy-egy témát teljes körűen feldolgozva részletes útmutatót adnak a kapcsolódó gyakorlati tennivalókhoz. Az adóellenőrzés témájú tematikus számok célja, hogy segítsék a külön adószakértőt nem foglalkoztató cégeket azáltal, hogy átfogó képet adnak a magyarországi adóellenőrzéshez fűződő valamennyi jogról és kötelezettségről és az adóellenőrzésekkel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról.

Az éves előfizetési díj br. 42.990 Ft.