Letölthető állattenyésztő munkaköri leírás

Letöltéshez kattintson ide:

 

Az iratminta tartalma:

Állattenyésztő munkaköri leírás tartalmazza a munkavállaló nevét, a munkavállaló munkakörének megjelölését, a munkakörbe tartozó feladatok részletes meghatározását, a szervezeten belüli megjelölést, az utasítási jogkört, a munkakör betöltésének képzettségi és egyéb feltételeit, stb. Ha kérdése lenne kérem, keresse Online ügyfélszolgálatunkat.

Az állattenyésztő munkájának rövid bemutatása:

A szarvasmarha-, ló-, sertés- és juhtartó és -tenyésztő telepeken ? pl. tejtermelő, hizlaló, ivadékvizsgáló, tenyészállat-előállító, csikónevelő telepen ? megtervezi, megszervezi, irányítja és elvégzi az állattartással és -tenyésztéssel kapcsolatos munkákat.

Az állattenyésztő feladatai:

Az állattenyésztő a különböző hasznosítási irányoknak megfelelően (hús-, tej-, tojás-, szörme-, gyapjúhasznú- és tenyészállat) gondozza a rábízott állatokat. Elvégzi a takarmányozási, itatási, ápolási, egészségügyi, megtermékenyítési, elletési, legeltetési és szállítás-előkészítési feladatokat.

HÍREK:

Az idei évtől életbe lépett adócsökkentések ellenére csak úgy ömlik a pénz az államkasszába, emiatt pedig rendkívül kedvezőek a költségvetés...
Az étel- és italautomatákat üzemeltető cégek nem tudtak megállapodni a felügyelő Magyar Postával a havidíjról - írja a Magyar Nemzet.